Pasta a la Diavolo

4 pers.300 g kyllingfilet i stykkerolie til stegning2 hakkede løg250 g champignoner i skiver1 rød peberfrugt i tern1⁄4 liter piskefløde2 dl mornaysauce500 g frisk pastaSalt, peber og tabascosauceSvits kødet i olie på en pande.Krydr med salt og peber og læg til side. Løg, champignoner og peber svitses i olien, fløde og Mornaysauce tilsættes. Bring i…


4 pers. Illustration: Suzanne Moffat300 g kyllingfilet i stykker
olie til stegning
2 hakkede løg
250 g champignoner i skiver
1 rød peberfrugt i tern
1⁄4 liter piskefløde
2 dl mornaysauce
500 g frisk pasta
Salt, peber og tabascosauce

Svits kødet i olie på en pande.
Krydr med salt og peber og læg til side. Løg, champignoner og peber svitses i olien, fløde og Mornaysauce tilsættes. Bring i kog, kom kødes ved, og lad det simre et par minutter. Smag til med krydderier, og bland saucen med friskkogt pasta.

C. Holm,Augustenborg

Mest læste artikler