Pasta i grønt

Ingredienser:250 g pasta 1 lille broccolihoved 2 avocadoer 75 g pinjekerner Dressing: 1⁄2 tsk. honning 1⁄4 dl olivenolie 1⁄4 dl kryddereddike 1⁄4 dl vand 2 spsk. citronsaft Salt og peber Sådan gør du:Rist pinjekernerne let på en tør pande, til de er lysebrune. Kog pastaen og lad den dryppe godt af. Kog broccolien i 4...
Illustration: Suzanne MoffatIngredienser:
250 g pasta
1 lille broccolihoved
2 avocadoer
75 g pinjekerner

Dressing:
1⁄2 tsk. honning
1⁄4 dl olivenolie
1⁄4 dl kryddereddike
1⁄4 dl vand
2 spsk. citronsaft
Salt og peber

Sådan gør du:
Rist pinjekernerne let på en tør pande, til de er lysebrune. Kog pastaen og lad den dryppe godt af. Kog broccolien i 4 min. i let saltet vand, og lad den dryppe tør i en si. Del broccolien i passende stykker. Skær avocadokødet i små tern. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og bland forsigtigt avocadoternene i. Kom det hele i en salatskål og bland forsigtigt. Server salaten med lun flute eller som tilbehør til fx tun. 

Twitter Print

Mest læste artikler