400 g pastapenne 1 spsk. olivenolie2 forårsløg i ringe 1-2 fed finthakket hvidløg1/2 spsk. balsamicoeddike 600 g cherrytomater i halve 1 tsk. rørsukker 1 potte frisk basilikum1 ds. (150 g) tun i vand eller olieSalt og friskkværnet peberRevet parmesanost. Kog pastaen al dente efter anvisningen på pakken. Svits løg og hvidløg bløde i olie, tilsæt…
400 g pastapenne 1 spsk. olivenolie 2 forårsløg i ringe 1-2 fed finthakket hvidløg 1/2 spsk. balsamicoeddike 600 g cherrytomater i halve 1 tsk. rørsukker 1 potte frisk basilikum 1 ds. (150 g) tun i vand eller olie Salt og friskkværnet peber Revet parmesanost.
Kog pastaen al dente eft
er anvisningen på pakken. Svits løg og hvidløg bløde i olie, tilsæt balsamicoeddike, tomater, basilikum (gem lidt til pynt), sukker og til sidst tun. Smag til med salt og peber. Fordel pastaen på 4 varme tallerkener. Hæld tomatblandingen over, drys med revet ost, og pynt til sidst med basilikum.