Pasta med Gorgonzolasauce

150 g Gorgonzola, 2 1/2 dl fløde 13%, 1-2 løg, 1 porre, 250 g champignon, lidt olivenolie til stegning, salt, peber, evt. citronsaft og hakket frisk basilikum. Tilbehør: frisk pasta, groft brød og cherrytomater (evt. tomatsalat, red.). Løg hakkes, champignon og porre skæres i passende stykker. Det hele svitses let i olien. Gorgonzolaen tilsættes i...

150 g Gorgonzola, 2 1/2 dl fløde 13%, 1-2 løg, 1 porre, 250 g champignon, lidt olivenolie til stegning, salt, peber, evt. citronsaft og hakket frisk basilikum.
Tilbehør: frisk pasta, groft brød og cherrytomater (evt. tomatsalat, red.).

Løg hakkes, champignon og porre skæres i passende stykker. Det hele svitses let i olien. Gorgonzolaen tilsættes i mindre stykker og smeltes for svag varme. Fløden tilsættes og retten småsimrer et par minutter, til saucen er blevet let cremet. Smages til med salt, peber og evt. citronsaft. Serveres til frisk kogt pasta (eller blandes i pastaen i passende forhold, red.) og pyntes med basilikum og tomater.

 

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler