Pasta med madagaskarpeber og spegeskinke

250 g båndspaghetti 20 g smør/olivenolie 1 spsk. madagaskar peberkorn (frysetørrede) 1 fed hvidløg, snittet 21/2 dl fløde 13% 100 g spegeskinke i strimler evt. salt og peber Tilbehør: grøn salat og brød. Pastaen koges og hældes til afdrypning. Hvidløg og peberkorn svitses i smør/olie, til peberkornene springer i panden. Spegeskinke svitses med ganske kort,...

250 g båndspaghetti
20 g smør/olivenolie
1 spsk. madagaskar peberkorn (frysetørrede)
1 fed hvidløg, snittet
21/2 dl fløde 13%
100 g spegeskinke i strimler
evt. salt og peber

Tilbehør: grøn salat og brød.

Pastaen koges og hældes til afdrypning. Hvidløg og peberkorn svitses i smør/olie, til peberkornene springer i panden. Spegeskinke svitses med ganske kort, og fløde tilsættes. Smag til med salt og peber, vend med den afdryppede pasta og server med brød og salat.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler