250 g båndspaghetti
20 g smør/olivenolie
1 spsk. madagaskar peberkorn (frysetørrede)
1 fed hvidløg, snittet
21/2 dl fløde 13%
100 g spegeskinke i strimler
evt. salt og peber
Tilbehør: grøn salat og brød.
Pastaen koges og
250 g båndspaghetti 20 g smør/olivenolie 1 spsk. madagaskar peberkorn (frysetørrede) 1 fed hvidløg, snittet 21/2 dl fløde 13% 100 g spegeskinke i strimler evt. salt og peber Tilbehør: grøn salat og brød. Pastaen koges og hældes til afdrypning. Hvidløg og peberkorn svitses i smør/olie, til peberkornene springer i panden. Spegeskinke svitses med ganske kort,…
250 g båndspaghetti
20 g smør/olivenolie
1 spsk. madagaskar peberkorn (frysetørrede)
1 fed hvidløg, snittet
21/2 dl fløde 13%
100 g spegeskinke i strimler
evt. salt og peber
Tilbehør: grøn salat og brød.
Pastaen koges og