Pasta med peber og spegeskinke

2-3 pers. 250 g båndspaghetti20 g smør/olivenolie1 spsk. madagaskar peberkorn (frysetørrede)1 fed hvidløg, snittet2 1/2 dl fløde 13 %100 g spegeskinke i strimlerevt. salt og peber Tilbehør: Grøn salat og brød Pastaen koges og hældes afdrypning. Hvidløg og peberkorn svitses i smør/olie, til peberkornene springer i panden. Spegeskinke svitses med ganske kort, og fløde tilsættes....

2-3 pers.

250 g båndspaghetti
20 g smør/olivenolie
1 spsk. madagaskar peberkorn (frysetørrede)
1 fed hvidløg, snittet
2 1/2 dl fløde 13 %
100 g spegeskinke i strimler
evt. salt og peber

Tilbehør: Grøn salat og brød

Pastaen koges og hældes afdrypning. Hvidløg og peberkorn svitses i smør/olie, til peberkornene springer i panden. Spegeskinke svitses med ganske kort, og fløde tilsættes. Smages til med salt og peber. Vendes med den afdryppede pasta, og serveres med brød og salat.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler