Pasta med svampe og bacon

Pasta er typisk italiensk - her får du opskriften på en af de dejlige pastaretter.

Fotos: Marianne BjerreIngredienser (4 pers.):
300-400 g pappardelle eller anden pasta
300 g svampe (friske)
150 g bacon i skiver
olivenolie
2 fed hvidløg
4-6 store tomater
1 spsk. soltørret tomatpuré
1 dl hvidvin
1 dl piskefløde
salt, peber

hakket persille
revet parmesan

Sådan gør du:
Kog pastaen al dente som anvist på pakken. Rens svampene og skær dem i små stykker. Steg baconskiverne sprøde og læg dem på et stykke køkkenrulle. Kasser fedtet. Steg svampene i olivenolie med hvidløg i 2-3 min. Hak tomaterne groft og læg dem ved. Steg endnu 2-3 min., og kom tomatpuré samt hvidvin ved. Lad vinen koge ind, og tilsæt fløde. Kog op og smag til. Hæld saucen over pastaen. Drys med bacon i mindre stykker, persil­le, parmesanost og brød.

Mest læste artikler