Pepperoni-suppe

Ingredienser (4 pers.):500 g hakket oksekød 2 spsk. olie 1-2 pk. pepperonipølse i skiver (150-300 g) 2 løg 4 fed hvidløg 500 g grøn peberfrugt 2 store dåser tomatpuré 2 dåser røde bønner i chilisauce 1⁄2 liter rødvin 2 dl fløde 11⁄2 liter oksebouillon 1⁄2 tsk. chilipulver 2 tsk. paprika 1 tsk. oregano Salt, peber…

Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (4 pers.):
500 g hakket oksekød
2 spsk. olie
1-2 pk. pepperonipølse i skiver (150-300 g)
2 løg
4 fed hvidløg
500 g grøn peberfrugt
2 store dåser tomatpuré
2 dåser røde bønner i chilisauce
1⁄2 liter rødvin
2 dl fløde
11⁄2 liter oksebouillon
1⁄2 tsk. chilipulver
2 tsk. paprika
1 tsk. oregano
Salt, peber og sukker

Sådan gør du:
Brun kød, peberfrugt og løg i olie. Tilsæt bouillon, bønner, tomatpure og krydderier og lad det simre 10 min. Kom derefter rødvin, fløde og pepperoni ved og kog endnu 5 min. Smag til med salt, peber og en anelse sukker og server med brød.

Mest læste artikler