
1/2 kg skrællede kartofler
olivenolie
salt, peber
2 spsk. grøn pesto
16 halverede cherrytomater
3 spsk. grøn pesto
2 spsk. olivenolie
1 spsk. hvidvinseddike
salt, peber, sukker
1 bdt. rucolasalat
Skær kartoflerne i tynde skiver, og kog dem 5 min. i letsaltet vand. Hæld vandet fra, og dup kartoflerne tørre. Fordel kartoffelskiverne i fire “runde kager” i et smurt ovnfast fad, krydr med salt og peber, og dryp
Fold torskefileterne, læg dem oven på kartoflerne, dryp med pesto, og bag fisken i ovnen ved 175° i ca. 20 min. Læg de halve tomater i et smurt ovnfast fad, og krydr med salt, peber og lidt sukker. Smør dem med 1 1/2 spsk. pesto, og bag dem sammen med fisken.
Rør resten af pestoen med olivenolie og hvidvinseddike, og smag til med salt og peber. Anret fisken sammen med tomaterne og rucolasalaten. Kom dressingen på salaten, og server lunt brød til.