Pestobrød

Ingredienser (1 stk.): 25 g gær 1/2 liter vand 2 æg 1 glas grøn pesto eller anden pesto 4 spsk. olie 2 tsk. salt peber ca. 600 g hvedemel Sådan gør du:Start med at røre gæren ud i koldt vand i en stor skål. Tilsæt de øvrige ingredienser – de “våde” dele først, og ælt...
Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (1 stk.):
25 g gær
1/2 liter vand
2 æg
1 glas grøn pesto eller anden pesto
4 spsk. olie
2 tsk. salt peber
ca. 600 g hvedemel

Sådan gør du:
Start med at røre gæren ud i koldt vand i en stor skål. Tilsæt de øvrige ingredienser – de “våde” dele først, og ælt dejen godt igennem. Sæt dejen til hævning i mindst 2 timer. Slå dejen ned og form den til et rundt brød. Læg brødet til hævning på en bageplade 1 time. Skær et kryds i dejen, pensl med olie og drys med salt. Bag brødet ca. 40 min. ved 200º. Tips: Dejen kan stilles til hævning natten over i køleskabet.

Twitter Print

Mest læste artikler