Pestorejer

Denne opskrift kan bruges som forret eller nem middagsret.4 pers.Ingredienser: 200 g rejer 1 spsk. grøn pesto 1 knust fed hvidløg 1/2 lille rødløg 2 tomater uden kerner 1 moden avocado 1 bdt. hakket persille (evt. bredbladet) 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie 1/2 -1 spsk. lime- eller citronsaft Tilbehør: ristet ciabattabrød Olivenolie, pesto og lime-/citronsaft blandes....

Denne opskrift kan bruges som forret eller nem middagsret.

4 pers.

Ingredienser:
  • 200 g rejer
  • 1 spsk. grøn pesto
  • 1 knust fed hvidløg
  • 1/2 lille rødløg
  • 2 tomater uden kerner
  • 1 moden avocado
  • 1 bdt. hakket persille
    (evt. bredbladet)
  • 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 1/2 -1 spsk. lime- eller citronsaft
Tilbehør: ristet ciabattabrød

Olivenolie, pesto og lime-/citronsaft blandes. Rødløget hakkes fint og tilsættes sammen med hvidløg og persille. Tomater og avocado skæres i små tern. Det hele blandes med rejer og trækker i ca. 30 min. (på køl, red.). Serveres på ristet brød.

Tips: Vend pestorejerne i kogt, kold pasta, og server det som en pastasalat.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler