Prøv lasagne på en ny måde!

Grøntsagslasagne med masser af smag. Prøv denne nemme grøntsagslasagne næste gang du ønsker aftensmad uden kød.

Denne opskrift er beregnet som hovedret til 4 personer.

Det skal du bruge

  • 25 g smør
  • 1 stor grøn squash i små tern (ca. 450 g)
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 1 dåse flåede tomater (ca. 400 g)
  • 1 dl hakkede sorte oliven uden sten
  • 1 spsk grøntsagsbouillon-pulver
  • 2 tsk tørret oregano
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 12 friske lasagneplader (ca. 200 g)
  • 4 dl Karolines Køkken ® økologisk Let Mornaysauce 4%
  • 75 g Karolines Køkken ® Pasta- & gratineringsost 30%

Tilbehør

  • 200 g blandet grøn salat
  • 240 g landbrød

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits squash og hvidløg i ca. 2 min. Rør de flåede tomater, oliven, bouillon, oregano, salt og peber i.

Lad grøntsagssaucen koge ved jævn varme og uden låg i ca. 5 min. – rør af og til.

Fordel grøntsagssauce, lasagneplader og ostesauce i et smurt ovnfast fad (ca. 15 x 25 cm). Fordel ost over og bag lasagnen midt i ovnen i ca. 20 min. ved 225° – traditionel ovn.

Lad den hvile tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min. Server lasagnen med salat og brød.

Find mange flere lækre opskrifter på Arla.dk

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler