Prøv lasagne på en ny måde!

Grøntsagslasagne med masser af smag. Prøv denne nemme grøntsagslasagne næste gang du ønsker aftensmad uden kød.

Twitter Print

Denne opskrift er beregnet som hovedret til 4 personer.

Det skal du bruge

  • 25 g smør
  • 1 stor grøn squash i små tern (ca. 450 g)
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 1 dåse flåede tomater (ca. 400 g)
  • 1 dl hakkede sorte oliven uden sten
  • 1 spsk grøntsagsbouillon-pulver
  • 2 tsk tørret oregano
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 12 friske lasagneplader (ca. 200 g)
  • 4 dl Karolines Køkken ® økologisk Let Mornaysauce 4%
  • 75 g Karolines Køkken ® Pasta- & gratineringsost 30%

Tilbehør

  • 200 g blandet grøn salat
  • 240 g landbrød

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits squash og hvidløg i ca. 2 min. Rør de flåede tomater, oliven, bouillon, oregano, salt og peber i.

Lad grøntsagssaucen koge ved jævn varme og uden låg i ca. 5 min. – rør af og til.

Fordel grøntsagssauce, lasagneplader og ostesauce i et smurt ovnfast fad (ca. 15 x 25 cm). Fordel ost over og bag lasagnen midt i ovnen i ca. 20 min. ved 225° – traditionel ovn.

Lad den hvile tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min. Server lasagnen med salat og brød.

Find mange flere lækre opskrifter på Arla.dk

Twitter Print

Mest læste artikler