Purløgsmuffin med røget laks

Ingredienser (4-5 pers.):1 lille løg1 stort bdt. purløg50 g smør2 æg1/2 dl cremefraiche 18%90 g hvedemel1 tsk. bagepulver1 dl cremefraiche 18%1/2 tsk. revet citronskallidt salt4-5 skiver røget laks ca. 200 g1 tsk. strimlet citronskalfriskkværnet peber1 tsk. citronsaft Sådan gør du:Pil og hak løget og snit purløget. Svits det i smør, uden at det tager farve....


Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (4-5 pers.):
1 lille løg
1 stort bdt. purløg
50 g smør
2 æg
1/2 dl cremefraiche 18%
90 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 dl cremefraiche 18%
1/2 tsk. revet citronskal
lidt salt
4-5 skiver røget laks ca. 200 g
1 tsk. strimlet citronskal
friskkværnet peber
1 tsk. citronsaft

Sådan gør du:
Pil og hak løget og snit purløget. Svits det i smør, uden at det tager farve. Pisk æg og cremefraiche sammen. Pisk løgblandingen i. Bland mel, bagepulver og salt og vend det i til sidst. Kom dejen i 4-5 smurte muffinsforme og bag dem midt i ovnen i 12-14 min. ved 225º. Læg laksen på fire tallerkener og krydr med citronskal, peber og citronsaft. Læg en muffin ved hver og kom en top af cremefraiche smagt til med citron og salt på.

Mest læste artikler