
75 g smør
175 g Digestive
100 g mandler
Ostecreme
500 g mascarpone-flødeost 2 dl cremefraiche
2 æg
100 g sukker
50 g hk. syltet appelsinskal 1 stang vanilje
revet appelsinskal
1⁄2 kg lange rabarberstilke 50 g rørsukker
Sådan gør du:
Hak kiks og mandler fint. Smelt smør og rør det med mandler og kiks.
Læg bagepapir i en bradepande (ca. 20 x 30 cm). Pres blandingen i, så den dækker bunden. Pisk flødeost, cremefraiche, æg og sukker. Tilsæt syltet appelsinskal, vaniljekorn og revet appelsinskal.
Hæld ostecremen i formen, og bag i 15 min. ved 150º. Læg rabarberstilkene oven på, halver de tykkeste og drys med rørsukker.
Bag i endnu 45 min. Afkøl kagen, og server den kold.
Se også Asparges med rejer og urter