Denne opskrift er beregnet til 3-4 personer
Det skal du bruge
-
700-800 g kyllingelår
-
Olie til stegning
-
4 rødløg i kvarter
-
200 g rabarber i 2 cm lange stykker
-
4 dl madlavningsfløde
-
1 hønsebouillonterning
-
11⁄2 tsk. timian
-
1 tsk. salt og lidt peber
Desuden
- 300 g kogt bulgur, ris eller perlebyg
- 1 broccolihoved i små buketter
- Lidt flage
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader (varmluft). På en varm pande med lidt olie brunes kyllingelåre- ne i ca. 3 minutter på hver side.
- Læg kyllingelårene i et mellemstort ovnfast fad. Svits løgene på panden, læg dem i fadet, og fordel også rabarber- stykkerne deri. Hæld fløden på panden sammen med bouillon og timian, varm igennem, og smag til med salt og peber.
- Fløden hældes i fadet, og det sættes i ovnen i 40 minutter. Imens koges ris/bulgur/perlebyg.
- Bunden af en gryde dækkes med vand, og broccolibuket- terne kommes i. Lad dem dampe under låg i 5 minutter. Så får du sprøde broccolibuketter med masser af bid i. Drys med lidt flagesalt, når de serveres.