Rejer til forret

Ingredienser (4 pers.):50 g saltede cashewnødder200 g rejer1 rød peberfrugt1 ds.vandkastanjer Marinade1⁄4 dl sherry1⁄4 dl rapsolie1 tsk. honning1 fed knust hvidløg1 tsk. italiensk krydderi(timian, basilikum, oregano) Sådan gør du:Start med marinaden og rør olie, sherry, honning, knust hvidløg og italiensk krydderi sammen. Skær peberfrugten i små tern og vandkastanjerne i skiver. Vend cashewnødder, rejer, peberfrugt...


Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (4 pers.):
50 g saltede cashewnødder
200 g rejer
1 rød peberfrugt
1 ds.
vandkastanjer

Marinade
1⁄4 dl sherry
1⁄4 dl rapsolie
1 tsk. honning
1 fed knust hvidløg
1 tsk. italiensk krydderi
(timian, basilikum, oregano)

Sådan gør du:
Start med marinaden og rør olie, sherry, honning, knust hvidløg og italiensk krydderi sammen. Skær peberfrugten i små tern og vandkastanjerne i skiver. Vend cashewnødder, rejer, peberfrugt og vandkastanjer i marinaden. Lad det hele trække i ca. 1⁄2 -1 time i køleskabet. Anret i høje glas og server med flutes.

Mest læste artikler