Rejesuppe

Illustration: Suzanne Moffat 4 pers. 2 spsk. karry 1 spsk. olie 1 æble 2 fed hvidløg 1 løg 1 dåse hakkede tomater 1⁄2 liter bouillon 1 dusk løvstikke 150 g rejer 1⁄4 liter piskefløde salt og peber Svits karry og hakket æble i olie. Tilsæt hakket løg og hvidløg. Svits i endnu et par min....

Illustration: Suzanne Moffat

Illustration: Suzanne Moffat
4 pers.

2 spsk. karry
1 spsk. olie
1 æble
2 fed hvidløg
1 løg
1 dåse hakkede tomater
1⁄2 liter bouillon
1 dusk løvstikke
150 g rejer
1⁄4 liter piskefløde
salt og peber

Svits karry og hakket æble i olie.
Tilsæt hakket løg og hvidløg. Svits i endnu et par min. Kom bouillon, tomat og hakket løvstikke ved, og lad simre i 25 min.
Blend suppen, og giv den et opkog sammen med rejer og piskefløde. Smag til, og server, evt. drysset med lidt løvstikke.

Inge Suhr, Roskilde

Mest læste artikler