Rødbedemarmelade med appelsin

500 g rødbeder, 600 g æbler, revet skal af 1 usprøjtet appelsin, saften fra 2 appelsiner og 1/2 citron, 1 stang hel kanel, 1 flækket stang Tørsleffs vanille, 150 g rørsukker, 1/2 dl Grand Marnier, 1/2 tsk Rød Melatin, 2 spsk sukker. Rødbeder og æbler skrælles og rives groft. Kommes i en tykbundet gryde med...
Twitter Print

500 g rødbeder, 600 g æbler, revet skal af 1 usprøjtet appelsin, saften fra 2 appelsiner og 1/2 citron, 1 stang hel kanel, 1 flækket stang Tørsleffs vanille, 150 g rørsukker, 1/2 dl Grand Marnier, 1/2 tsk Rød Melatin, 2 spsk sukker.

Rødbeder og æbler skrælles og rives groft. Kommes i en tykbundet gryde med appelsinskal, appelsin-og citronsaft, kanel og vanillestangen. Koges i 15 min.

Rørsukker tilsættes og koger i yderligere 10 min. Kanel- og vanillestangen fjernes. Grand Marnier tilsættes. Rød Melatin og 2 spsk sukker blandes godt og tilsættes under omrøring i den kogende masse. Koges i 2 min. Marmeladen fjernes fra varmen og hældes på små Atamonskyllede glas, der straks lukkes.

Twitter Print

Mest læste artikler