Rødfisk med porrer og squash

Ingredienser:3/4 kg rødfisk eller anden fast hvid fisk 25 g smør citronsaft salt, peber 4 porrer i mindre stykker 2 squash i halve skiver 2 spsk. olivenolie 2 spsk. citronsaft 1 tsk. revet citronskal 1 bdt. dild ris blandet med vilde ris Damp fisken i smør tilsat citronsaft ca. 8 min. ved middel varme.Krydr med...

Ingredienser:

  • 3/4 kg rødfisk eller anden fast hvid fisk
  • 25 g smør
  • citronsaft
  • salt, peber
  • 4 porrer i mindre stykker
  • 2 squash i halve skiver
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. revet citronskal
  • 1 bdt. dild
  • ris blandet med vilde ris

Damp fisken i smør tilsat citronsaft ca. 8 min. ved middel varme.
Krydr med salt og peber. Sauter porrer og squash 3 min. i olivenolie.
Tilsæt citronsaft, og smag til med citronskal, salt og peber.
Drys med dild, og server grønsagerne til fisken sammen med ris.

 

Mest læste artikler