Røget laks med ingefærmarinade

Tegning: Suzanne Moffat 4 pers. 300 g røget laks i skiver2 spsk. olivenolie1 spsk. citronsaft1 spsk. saft presset fra friskrevet ingefær1 hakket rødløg1⁄2 bdt. hakket basilikumsalt og peber2 håndfulde plukkede salater, fx lolla rossa, lolla bionda,rucola eller kørvel Tilbehør: lune flutes Rør olivenolie, citronsaft, ingefærsaft, rødløg og basilikum sammen. Smag dressingen til med salt og...
Tegning: Suzanne Moffat


4 pers.

300 g røget laks i skiver
2 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
1 spsk. saft presset fra friskrevet ingefær
1 hakket rødløg
1⁄2 bdt. hakket basilikum
salt og peber
2 håndfulde plukkede salater, fx lolla rossa, lolla bionda,
rucola eller kørvel

Tilbehør: lune flutes

Rør olivenolie, citronsaft, ingefærsaft, rødløg og basilikum sammen. Smag dressingen til med salt og peber, og lad den trække i 15 minutter. Anret lakseskiverne på fire tallerkener eller et stort fad, og hæld dressingen ud over laksen.
Pynt med salater omkring laksen, og server med lun flutes.
Susanne Korsgaard, Årslev

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler