Hvem elsker ikke perfekte æg? Der findes rigtig mange tips online om, hvordan man tilbereder æg, piller æg – you name it. Vi har dog holdt os til disse enkle trick, som fungerer lige godt hver gang.
Her er første trick:
- Start med at skylle dit kogte æg i koldt vand.
- Nu er alt, du behøver for at pille dit æg, en hård overflade.
- Slå ægget mod eksempelvis køkkenbordet, og rul derefter ægget et par gange.
- Sådan! Nu er det super let at fjerne den knuste æggeskal, uden at ægget går i stykker.
Andre hævder, at æg, som er op til mellem syv og 10 dage gamle, er nemmest at pille, og at en teskefuld bagepulver eller eddike i kogevandet skulle gøre tricket med den besværlige æggeskal.
Se tricket i videoen her.
Et andet tip til at pille dine æg er at ryste dem i en plastikbeholder halvt fyldt med vand. Dét skulle få æggeskallen til at falde nemt af, uden at du brænder fingrene på de nykogte æg.
Se hvordan du gør herunder.