Skøn kartoffelret med hvidløg og oliven

Ingredienser (4 pers.):1 pk. små Samsø-kartofler 1 glas hvidløg 1 glas sorte oliven 1 glas soltørrede tomater i olie 1⁄2 liter fløde Salt og peber Sådan gør du:Kartoflerne koges med skræl i 10 min. Hæld vandet fra og lad kartoflerne dampe lidt af. Læg kartoflerne i et ovnfast fad. Hæld væden fra hvidløg og oliven...

Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (4 pers.):
1 pk. små Samsø-kartofler
1 glas hvidløg
1 glas sorte oliven
1 glas soltørrede tomater i olie
1⁄2 liter fløde
Salt og peber

Sådan gør du:
Kartoflerne koges med skræl i 10 min. Hæld vandet fra og lad kartoflerne dampe lidt af. Læg kartoflerne i et ovnfast fad. Hæld væden fra hvidløg og oliven og kom dem i fadet sammen med de kogte, upillede kartofler. Tilsæt de soltørrede tomater og olielagen fra glasset. Bland det hele godt. Hæld fløden over, så fyldet bliver dækket og krydr med salt og peber. Sæt fadet i ovnen ved 150° i 30-40 min.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler