4 pers. 500 g hakket kalkunkød 2 mellemstore gulerødder groft revet 2 spsk. hvedemel 1 æg 1 dl yoghurt naturel eller fromage blanc 1-2 pressede fed hvidløg 2 tsk. timian salt og peber (Farsen kan også tilsættes lidt finthakkede forårsløg, red.) Alle ingredienserne blandes sammen til en fars, der hviler i køleskabet i ca. 30…
4 pers. 500 g hakket kalkunkød 2 mellemstore gulerødder groft revet 2 spsk. hvedemel 1 æg 1 dl yoghurt naturel eller fromage blanc 1-2 pressede fed hvidløg 2 tsk. timian salt og peber (Farsen kan også tilsættes lidt finthakkede forårsløg, red.)
Al
le ingredienserne blandes sammen til en fars, der hviler i køleskabet i ca. 30 min. Farsen formes til frikadeller på en bageplade med bagepapir og steges midt i en 200° varm ovn i ca. 30 min. afhængigt af størrelse. (Frikadellerne kan også steges på en pande, red.).