Slanke-frikadeller

4 pers. 500 g hakket kalkunkød 2 mellemstore gulerødder groft revet 2 spsk. hvedemel 1 æg 1 dl yoghurt naturel eller fromage blanc 1-2 pressede fed hvidløg 2 tsk. timian salt og peber (Farsen kan også tilsættes lidt finthakkede forårsløg, red.) Alle ingredienserne blandes sammen til en fars, der hviler i køleskabet i ca. 30...

4 pers.
500 g hakket kalkunkød
2 mellemstore gulerødder groft revet
2 spsk. hvedemel
1 æg
1 dl yoghurt naturel eller fromage blanc
1-2 pressede fed hvidløg
2 tsk. timian
salt og peber
(Farsen kan også tilsættes lidt finthakkede forårsløg, red.)

Alle ingredienserne blandes sammen til en fars, der hviler i køleskabet i ca. 30 min. Farsen formes til frikadeller på en bageplade med bagepapir og steges midt i en 200° varm ovn i ca. 30 min. afhængigt af størrelse. (Frikadellerne kan også steges på en pande, red.).

Læs også: Frikadeller på dansk og udenlandsk

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler