Småkager med dadler

Ingredienser (ca. 50-60 stk.):2 dl sukker2 dl mel2 dl havregryn1 dl rosiner1 dl dadler i små tern1 æg1 spsk. mørk sirup1⁄4 tsk. salt3⁄4 tsk. natron1 tsk. kanel1 tsk. vanillesukker160 g smør eller margarineSådan gør du:Det hele æltes sammen på en gang og sættes på en plade med 2 teskeer. Bages ved ikke for stærk varme…


Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (ca. 50-60 stk.):
2 dl sukker
2 dl mel
2 dl havregryn
1 dl rosiner
1 dl dadler i små tern
1 æg
1 spsk. mørk sirup
1⁄4 tsk. salt
3⁄4 tsk. natron
1 tsk. kanel
1 tsk. vanillesukker
160 g smør eller margarine

Sådan gør du:
Det hele æltes sammen på en gang og sættes på en plade med 2 teskeer. Bages ved ikke for stærk varme (ca. 150º) i omkring 20 min. De flyder ud, men bliver ikke helt tynde.

Mest læste artikler