Illustration: Suzanne Moffat Smuldrekage med æbler og nødder4 pers. Dej:150 g smør100 g havregryn100 g hvedemel1 tsk. bagepulver100 g sukker Fyld:3 madæbler100 g mørke rosiner50 g smeltet smør100 g hakkede hasselnødder1 spsk. sukker Tilbehør: is, cremefraiche eller flødeskum Skræl æblerne, og skær dem i både. Læg dem i et smurt ovnfast fad, og drys med...
4 pers.Dej: 150 g smør 100 g havregryn 100 g hvedemel 1 tsk. bagepulver 100 g sukker
Fyld: 3 madæbler 100 g mørke rosiner 50 g smeltet smør 100 g hakkede hasselnødder 1 spsk. sukker
Tilbehør: is, cremefraiche eller flødeskum
Skræl æblerne, og skær dem i både. Læg dem i et smurt ovnfast fad, og drys med rosiner, nødder og sukker. Smuldr alle ingredienserne til dejen i en skål, og drys det over æblerne.
Bag kagen ved 190° C i ca. 25 min., til den er gylden og sprød. Server den lun med is, cremefraiche eller flødeskum.