Solid vinterkartoffelmos

Ingredienser (4 pers.):8 skrællede, middelstore kartofler 4 skrællede pastinakker 1 stor spsk. smør ca. 1 dl fløde 1 dl hakket bredbladet persille Sådan gør du:Skær kartofler og pastinakker i mindre stykker. Læg dem i en stor gryde og kog dem møre. Hæld vandet fra og damp kartoffel- og pastinakstykkerne tørre. Mos dem godt – brug…


Ingredienser (4 pers.): Illustration: Suzanne Moffat8 skrællede, middelstore kartofler
4 skrællede pastinakker
1 stor spsk. smør
ca. 1 dl fløde
1 dl hakket bredbladet persille

Sådan gør du:
Skær kartofler og pastinakker i mindre stykker. Læg dem i en stor gryde og kog dem møre. Hæld vandet fra og damp kartoffel- og pastinakstykkerne tørre. Mos dem godt – brug evt. en elpisker og rør smørret i. For at gøre mosen blød og luftig, kan du tilsætte fløde lidt ad gangen. Varm den evt. forsigtigt op i en gryde (husk at røre ofte) eller kom den i et ildfast fad og bag den i ca. 10 min. ved 200º. Drys med grofthakket persille og server til al slags kød.

Mest læste artikler