Sønderjyske fiskefrikadeller

Ingredienser (4 pers.): 1⁄2 kg torskefileter 125 g bacon i tern 300 g kogte kartofler 1 lille løg 1 æg 1 kop rasp Salt, peber Lidt vand Smør (margarine) til stegning Sådan gør du:Hak de friske eller optøede torskefileter igennem en kødhakker eller i en foodprocessor. Hak også bacon, løg og kartofler og bland det...

Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (4 pers.):
1⁄2 kg torskefileter
125 g bacon i tern
300 g kogte kartofler
1 lille løg
1 æg
1 kop rasp
Salt, peber
Lidt vand
Smør (margarine) til stegning

Sådan gør du:
Hak de friske eller optøede torskefileter igennem en kødhakker eller i en foodprocessor. Hak også bacon, løg og kartofler og bland det med fiskekødet. Rør farsen sammen med æg og rasp, tilsæt lidt vand og krydr med salt og peber. Form fiskefrikadellerne og steg dem gyldenbrune i rigeligt fedtstof.

Mest læste artikler