Spansk mørbrad

Mørbrad er altid lækkert - få opskriften på en spansk variant.

Fotos: Marianne BjerreIngredienser (4 pers.):
1 svinemørbrad (ca. 450 g)
1 løg
2 gulerødder
1-2 pastinakker
100 g chorizo
olivenolie
1 kvist timian
1 kvist rosmarin
1⁄2 ds. hk. tomater med oliven
2 dl kraftig rødvin

Tilbehør:
Stegte kartofler eller ris

Sådan gør du:
Skær mørbraden i bøffer ca. 3 cm tykke. Hak løget. Skær gulerødder og pastinakker i små tern, og sautér dem med løg og chorizo i tern i olivenolie ved middel varme i 6-8 min., til grøntsagerne er møre. Læg det til side.

Brun mørbradbøfferne
ved kraftig varme i ca. 1 min. og krydr godt med salt og peber.

Kom grøntsager, timian, rosmarin, tomat og rødvin ved og lad det simre under låg i 10 min. Smag til og server.

Mest læste artikler