Denne artikel er oprindeligt udgivet på voresvilla.dk og flyttet til idenyt.dk efter 2018.
Det er blevet sæson for morgenmad på terrassen, og det passer perfekt til tidens madtrend, de sunde bowls. Så nap en skål og fyld den med smagen af sommer!
Opskrift til 4 personer
• 1 mango
• 1 sød ananas
• vandmelon
• 2 dl yoghurt
• 4 spsk ristede hampefrø
Chilisalt:
• 1 dl flagesalt
• 1 spsk chilipulver
1. Anret en stor skål med udskåret frugt.
2. Bland salt med chilipulver.
3. Server frugten med yoghurt og chilisalt ved siden af. Bliver det lidt for spicy, er yoghurten med de ristede hampefrø dejligt svalende!
Chilisaltet er ret spicy, så vær varsom!
Opskriften på bowl med quinoa og courgette-nudler er bragt i samarbejde med Forlaget Muusmann og er taget fra bogen Morgenmad af Marie Melchior og Betina Hastoft.