Spinatpasta

  Her kommer en virkelig god fastfoodret. 500 g frossen hakket spinat ca. 1 tsk. hvidløgspulver (eller 1-2 fed knust hvidløg, red.)Salt og peber. 1/2 l Karolines Mornay Sauce 250 g frisk hvid båndpasta Lidt revet ost til topping. Tilbehør: Tomatsalat Hæld lidt vand i bunden af en gryde sammen med spinat, hvidløg, salt og...

 

Her kommer en virkelig god fastfoodret.

500 g frossen hakket spinat
ca. 1 tsk. hvidløgspulver (eller 1-2 fed knust hvidløg, red.)
Salt og peber.
1/2 l Karolines Mornay Sauce
250 g frisk hvid båndpasta
Lidt revet ost til topping.

Tilbehør:
Tomatsalat

Hæld lidt vand i bunden af en gryde sammen med spinat, hvidløg, salt og peber, og lad det småsimre i ca. 5 min. Kog pastaen i letsaltet vand, dryp af i en sigte, og læg pastaen i et smurt ovnfast fad. Væsken sigtes fra spinaten, der lægges oven på pastaen. Hæld derefter Mornay Sauce over, og drys med revet ost. Bag pastaretten midt i en 200 gr. varm ovn i ca. 25-30 min.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler