Squashkage

3 æg1⁄4 liter madolie (fx vindruekerneolie, red.)5 dl sukker5 dl hvedemel1⁄4 tsk. bagepulver2 tsk. natron1 tsk. salt2 tsk. vaniljesukker3 tsk. kanel1⁄4 l grofthakkede hasselnødder5 dl groft revet squash Bland først de “våde” ting og derefter de tørre. Kom til sidst squash i dejen, og hæld den i en smurt bradepande. Bag kagen i 1 time...
Illustration: Suzanne Moffat3 æg
1⁄4 liter madolie (fx vindruekerneolie, red.)
5 dl sukker
5 dl hvedemel
1⁄4 tsk. bagepulver
2 tsk. natron
1 tsk. salt
2 tsk. vaniljesukker
3 tsk. kanel
1⁄4 l grofthakkede hasselnødder
5 dl groft revet squash

Bland først de “våde” ting og derefter de tørre. Kom til sidst squash i dejen, og hæld den i en smurt bradepande. Bag kagen i 1 time ved 200°. Kagen køles af, før den skæres ud. Serveres med cremefraiche.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler