Stegt kylling med agurkesalat og nye kartofler

1 kylling eller unghane 1 spsk. olivenolie eller smør1 spsk. Kikkoman sojasauce 1 hakket bundt persille (gem stilkene) 1 citronSalt og peber 1/2 l bouillon 1 dl piskefløde 1 kg nye kartofler. Fyld kyllingen med persillestilkene, olie/smør, Kikkoman sojasauce og citronen, som er skåret i mindre stykker. Luk kyllingen, pensl med lidt olie/smør, og læg...

1 kylling eller unghane
1 spsk. olivenolie eller smør
1 spsk. Kikkoman sojasauce
1 hakket bundt persille (gem stilkene)
1 citron
Salt og peber
1/2 l bouillon
1 dl piskefløde
1 kg nye kartofler.

Fyld kyllingen med persillestilkene, olie/smør, Kikkoman sojasauce og citronen, som er skåret i mindre stykker. Luk kyllingen, pensl med lidt olie/smør, og læg den med brystet opad i et ovnfast fad. Brunes i 10 min. ved 250 gr. Hæld bouillonen ved, dæk med stanniol, og steg kyllingen ved 190 gr. i 55 min.

Sauce:
Skyen fra fadet hældes i en gryde og koges ind med fløde, smag til med salt og peber. Kartoflerne rengøres og koges, drys til sidst den hakkede persille over.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler