3-4 pers.

3 spsk. olie
1-2 spsk. karry
5 dl hønsebouillon
75-100 g cashewnødder (eller valnødder, red.)
300 g kyllingebryst i tynde strimler
300 g gulerødder
2 stk. appelsiner
salt og peber
frosne ærter
Tilbehør: flutes og grøn salat
Varm 1 spsk. olie op i en gryde, tilsæt ris, og rør karry i. Tilsæt bouillon, og lad risene småsimre i 15-20 min. Lad dem trække og køle af i ca. 10 min.
Rist nødderne kort på en tør pande. Skræl gulerødderne, og snit dem i små tynde stave. Kog gulerødderne i letsaltet vand i ca. 2 min., overhæld dem med koldt vand, og lad dem dryppe af. Skær appelsinerne ud i fileter – opfang så megen saft som muligt. Kom 2 spsk. olie i en stor gryde, og varm op. Steg kødet kraftigt heri, og krydr med salt og peber. Tilsæt ærter, og varm op.
Bland ris, nødder, appelsinfileter og -saft og gulerødder i, og krydr med salt og peber.