Tarteletter med kantareller a la creme

Nemme, lækre og hurtige at lave: prøv denne opskrift på tarteletter med fyld af kantareller.

Tarteletter

Disse tarteletter med kantareller er supernemme og fyldt med masser af smag.

Tarteletter er en klassiker på de danske spiseborde og et sikkert hit hos både store og små.

Underligt nok spiser vi færrest tarteletter om sommeren, selvom det mest populære tarteletfyld herhjemme er høns i asparges. Vi burde derfor gøre os selv den tjeneste at følge sæsonen for friske asparges i maj og juni.

Det er altid en god ide at prøve noget nyt i maden, og her fylder vi tarteletterne med de lærke årstidsaktuelle kantareller.

Opskrift på tarteletter med kantareller a la creme

Ingredienser til 4 personer – 2 stk. til hver

  • 8 tarteletter
  • 400 gram kantareller
  • 4 dl. piskefløde
  • 1 øko-citron
  • 2 stængler rosmarin
  • 8 skiver bacon

Sådan gør du

  1. Rens kantarellerne, og skær dem i mundrette stykker.
  2. Steg de 8 skiver bacon, og brug fedtet til at stege kantarellerne i.
  3. Hak rosmarinen, og kom det ved. Hæld fløden på, og kog den ind, til den er cremet, og smag til med salt, peber og revet citronskal.
  4. Kom de cremede kantareller i de lune tarteletter. Knus den stegte bacon, og drys den henover.
Opskrift: Svampetoast med ventréche og friskhakkede urter
Mad

Opskrift: Svampetoast med ventréche og friskhakkede urter

Torvehallerne i København har jubilæum, og det fejres med en ny kogebog. Idenyt kan helt eksklusivt bringe en af opskrifterne.

Opskrift: Stegt kalvelever med bløde løg, stegte svampe og ribs
Stegt kalvelever
Mad

Opskrift: Stegt kalvelever med bløde løg, stegte svampe og ribs

I samarbejde med torvehallerne i København kan Idenyt bringe en opskrift fra en endnu ikke udgivet kogebog.

Opskrift: Bøf med portvinskantareller
Bøf med portvinskantareller
Mad

Opskrift: Bøf med portvinskantareller

Kombiner den gode bøf med med lækre svampe.

Mest læste artikler