Ingredienser:
1 ds. kokosmælk
2 tsk. grøn thaikarry
2 limeblade
2-3 små tørrede chilier
½ liter fiskebouillon
1 fintsnittet porre
1 spsk. fiskesauce
1 kg friske blåmuslinger
400 g sejfilet
150 g sukkerærter
koriander
1 ds. kokosmælk
2 tsk. grøn thaikarry
2 limeblade
2-3 små tørrede chilier
½ liter fiskebouillon
1 fintsnittet porre
1 spsk. fiskesauce
1 kg friske blåmuslinger
400 g sejfilet
150 g sukkerærter
koriander
Tilberedning:
Svits karryen i lidt af den tykke kokosmælk, der ligger øverst. Tilsæt
resten af kokos-
mælken, limeblade,
chilier og bouillon, og lad simre i 5 min.
Skrub muslingerne, og tjek at de er lukkede. Kassér de åbne muslinger, som ikke lukker sig ved et let bank mod bordkanten. Kom muslinger og porre i suppen, læg låg på og lad simre i 4 min.
Tilsæt sejfileterne (skåret i tern) og sukkerærterne, og lad simre endnu 2 min. Kasser de mus-linger, som ikke har åbnet sig. Smag til med fiskesauce og drys med koriander.