Tidlig forårsgryde

4 personer 750 g røget bacon (250 g er nok, red.) 500 g kartofler4 porrer med det grønne 4 store gulerødder 2 store løg1 dl vand (evt. grønsagsbouillon, red.)Salt og peber (evt. timian, red.) Tilbehør: Groft brød eller flutesHakket persille Grønsagerne gøres i stand. Kartofler og gulerødder skæres i tern, og porrerne skæres i ringe.…

4 personer
750 g røget bacon (250 g er nok, red.)
500 g kartofler
4 porrer med det grønne
4 store gulerødder
2 store løg
1 dl vand (evt. grønsagsbouillon, red.)
Salt og peber (evt. timian, red.)

Tilbehør:
Groft brød eller flutes
Hakket persille

Grønsagerne gøres i s tand. Kartofler og gulerødder skæres i tern, og porrerne skæres i ringe. Baconen skæres i strimler og svitses i en stor gryde. Heri kommes grønsagerne, der svitses med i ca. 10 min. Vand/bouillon, salt og peber tilsættes, og retten småkoger under låg, til alt er mørt, ca. 15 min.

Mest læste artikler