Tomatsuppe med grillet peber og pesto

3 peberfrugter røde og/eller gule 1 ds. flåede hakkede tomater 3/4 liter grønsagsfond salt og peber 1 spsk. pesto a la genovese Flæk peberfrugterne, fjern kernehusene, og tryk dem flade. Grill dem derefter i ovnen med skindsiden opad, til skindet er mørkt og bobler op. Læg peberfrugterne til afkøling i en plasticpose, og pil skindet...

3 peberfrugter røde og/eller gule
1 ds. flåede hakkede tomater

3/4 liter grønsagsfond
salt og peber
1 spsk. pesto a la genovese

Flæk peberfrugterne, fjern kernehusene, og tryk dem flade. Grill dem derefter i ovnen med skindsiden opad, til skindet er mørkt og bobler op. Læg peberfrugterne til afkøling i en plasticpose, og pil skindet af. Bring peberfrugt, tomat og grønsagsfond i kog, og lad det koge ca. 15 min. Blend suppen, til grønsagerne er findelte, og smag til med salt og peber. Server med pesto på toppen og lunt focacciabrød til.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler