Tomatsuppe med pasta

2 store hakkede løg 1-2 spsk. olie 2 ds. hakkede flåede tomater 3/4 l grønsagsbouillon 1-2 dl piskefløde 1 tsk. basilikum salt og peber (gerne chili- eller cayennepeber, red.) ca. 150 g pastahjul frisk persille til pynt Tilbehør: flutes . De hakkede løg svitses i olien, og tomater, bouillon, fløde og krydderier kommes i og...

2 store hakkede løg
1-2 spsk. olie
2 ds. hakkede flåede tomater
3/4 l grønsagsbouillon
1-2 dl piskefløde
1 tsk. basilikum
salt og peber
(gerne chili- eller cayennepeber,
red.)
ca. 150 g pastahjul
frisk persille til pynt

Tilbehør: flutes
.
De hakkede løg svitses i olien, og tomater, bouillon, fløde og krydderier kommes i og bringes i kog. Når suppen koger, tilsættes pastaen, der koges mør i suppen – ca. 10 min. (pastaen kan også koges for sig selv, og suppen kan blendes uden pasta, hvis man ønsker en jævn suppe, red.). Pynt lige inden servering med hakket persille.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler