Torsk med ris og karry

Ca. 400 g torsk (gerne torskefilet, red.) 200 g ris (parboiled, red.) 1 stor porre skåret i ringe 4 gulerødder i strimler 6 dl vand (se anvisningen på risemballagen, red.) 1 1/2 tsk. karryLidt smør til stegning Salt Friske mynteblade til pynt. Tilbehør: Groft brød (red.) Smelt smør i en sauter-pande, og rist risene i...
Twitter Print

Ca. 400 g torsk (gerne torskefilet, red.)
200 g ris (parboile
d, red.)
1 stor porre skåret i ringe
4 gulerødder i strimler
6 dl vand (se anvisningen på risemballagen, red.)
1 1/2 tsk. karry
Lidt smør til stegning
Salt
Friske mynteblade til pynt.


Tilbehør: Groft brød (red.)

Smelt smør i en sauter-pande, og rist risene i et halvt minut. Bland porrer og gulerødder i, og drys karry over. Hæld vandet i, og bring det i kog. Lad retten småsimre ca. 15 min. under låg. Skær torsken i stykker på skrå, og drys med salt. Læg torskestykkerne i retten, og lad den simre ca. 10 min. til torsken er færdig. Serveres i dybe tallerkener, pynt evt. med mynteblade.

Twitter Print

Mest læste artikler