Tunsalat med rødbeder

4 små rødbeder 1 sprødt salathoved 1 ds. tun i vand (god kvalitet fx, tongoltun, red.). Dressing: 2 spsk. olivenolie 1 spsk. citronsaft salt dijonsennep 1 knust fed hvidløg Drys: 1 spsk. kapers 1 lille porre i tynde ringe Tilbehør: Flutes (salaten kan også serveres på ristet brød, red.) Kog rødbeder i letsaltet vand i...

4 små rødbeder
1 sprødt salathoved
1 ds. tun i vand (god kvalitet fx, tongoltun, red.).

Dressing:

2 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
salt
dijonsennep
1 knust fed hvidløg

Drys:

1 spsk. kapers
1 lille porre i tynde ringe

Tilbehør:

Flutes (salaten kan også serveres på ristet brød, red.)

Kog rødbeder i letsaltet vand i ca. 1 /2 time, til de er møre. Pil dem, og skær dem i små tern. Anret tun og rødbeder på de skyllede salatblade. Dryp med dressing, og drys med porreringe og kapers.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler