Urtestegt kalkunfilet

Tegning: Suzanne Moffa 4 pers. 1 stort kalkunbryst, ca.1 kg 1 bdt. frisk koriander 2 finthakkede røde chilier uden kerner 1 fed hvidløg Salt, peber Smør til stegning Tilbehør: kartofler og stegte tomater Bland finthakket koriander, chili og knust hvidløg. Rul kalkunbrystet i krydderblandingen, krydr med salt og peber, og læg det i et ovnfast…

Tegning: Suzanne Moffa


4 pers.

1 stort kalkunbryst, ca.1 kg
1 bdt. frisk koriander
2 finthakkede røde chilier uden kerner
1 fed hvidløg
Salt, peber
Smør til stegning

Tilbehør: kartofler og stegte tomater

Bland finthakket koriander, chili og knust hvidløg. Rul kalkunbrystet i krydderblandingen, krydr med salt og peber, og læg det i et ovnfast fad.
Fordel nogle små smørklatter hen over, og sæt kalkunbrystet i ovnen ved 180 grader i cirka 1 time. Brug evt. et stegetermometer, kalkunen er stegt, når centrumtemperaturen viser 70 grader. Lad kødet hvile 15 minutter, inden det skæres i tynde skiver.
Server gerne stegte tomater samt kartofler til retten.

Kirsten Larsen, Kalundborg

Mest læste artikler