Valnødderoulade

150 g sukker, 3 æg, 125 g hvedemel, 1 tsk bagepulver, 1-2 tsk vanillesukker, 50-100 g hakkede valnøddekerner, 1/4 piskefløde, frugtmos eller syltetøj Pisk æg og sukker godt. Sigt mel, bagepulver, vanillesukker og vend det forsigtigt i æggemassen. Bred dejen ud i papirform i hele bagepladens størrelse. Drys valnødder på og bag midt i en...

150 g sukker, 3 æg, 125 g hvedemel, 1 tsk bagepulver, 1-2 tsk vanillesukker, 50-100 g hakkede valnøddekerner, 1/4 piskefløde, frugtmos eller syltetøj

Pisk æg og sukker godt. Sigt mel, bagepulver, vanillesukker og vend det forsigtigt i æggemassen. Bred dejen ud i papirform i hele bagepladens størrelse. Drys valnødder på og bag midt i en 225° varm ovn i 7- 8 min. Vend straks kagen ud på et stykke sukkerdrysset bagepapir og stryg det varme bagepapir med koldt vand og træk det af. Læg papiret over kagen igen til den er afkølet noget. Læg frugtmos eller syltetøj på kagen og fordel flødeskum herover, når kagen er helt kold. Kagen kan med fordel fryses og tages op 1 1/2 – 2 timer før servering.

 

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler