Pisk æg og sukker godt. Sigt mel, bagepulver, vanillesukker og vend det forsigtigt i æggemassen. Bred dejen ud i papirform i hele bagepladens størrelse. Drys valnødder på og bag midt i en 225°
150 g sukker, 3 æg, 125 g hvedemel, 1 tsk bagepulver, 1-2 tsk vanillesukker, 50-100 g hakkede valnøddekerner, 1/4 piskefløde, frugtmos eller syltetøj Pisk æg og sukker godt. Sigt mel, bagepulver, vanillesukker og vend det forsigtigt i æggemassen. Bred dejen ud i papirform i hele bagepladens størrelse. Drys valnødder på og bag midt i en…
Pisk æg og sukker godt. Sigt mel, bagepulver, vanillesukker og vend det forsigtigt i æggemassen. Bred dejen ud i papirform i hele bagepladens størrelse. Drys valnødder på og bag midt i en 225°