Varm æblegræskarsuppe med kanel

300 g græskar, 600 g æbler, ca. 2 spsk sukker, ca. 1 1/2 dl vand, kanelsukker. Æbler og græskar skæres i mindre stykker (æblerne kan koges med skræl). Når frugten er kogt mør (10-15 min, red.) blendes den. Suppen serveres varm med kanel-sukker (evt. brødterninger ristet i smør, sukker og kanel, red.).   Læs også:...


300 g græskar, 600 g æbler, ca. 2 spsk sukker, ca. 1 1/2 dl vand, kanelsukker.

Æbler og græskar skæres i mindre stykker (æblerne kan koges med skræl). Når frugten er kogt mør (10-15 min, red.) blendes den. Suppen serveres varm med kanel-sukker (evt. brødterninger ristet i smør, sukker og kanel, red.).

 

Læs også: Allium – elegante prydløg med enestående blomsterstande

Mest læste artikler