1/2 fintsnittet rødkålshoved, 1 løg i skiver, 4 æbler med skræl i tern,
2-3 hakkede fed hvidløg, lidt olie eller margarine til stegning, 1 tsk
sukker, 1-2 spsk balsamicoeddike,salt, peber, 1 1/2 dl fetaost, hakkede
pistacienødder efter smag

Denne opskrift fra USA passer godt sammen med lammekød. Den minder på ingen måder om den rødkål, som vi spiser til flæskesteg. 1/2 fintsnittet rødkålshoved, 1 løg i skiver, 4 æbler med skræl i tern, 2-3 hakkede fed hvidløg, lidt olie eller margarine til stegning, 1 tsk sukker, 1-2 spsk balsamicoeddike,salt, peber, 1 1/2 dl…
1/2 fintsnittet rødkålshoved, 1 løg i skiver, 4 æbler med skræl i tern,
2-3 hakkede fed hvidløg, lidt olie eller margarine til stegning, 1 tsk
sukker, 1-2 spsk balsamicoeddike,salt, peber, 1 1/2 dl fetaost, hakkede
pistacienødder efter smag