Illustration: Suzanne Moffat 4 pers. 250 g ægnudler3 kyllingefileter300 g rejer1 grøn, rød og gul peberfrugt2 æg2 tsk. farin4 spsk. soja4 spsk. oliesalt, peber Kog nudlerne som anvist på pakken. Skær kylling og peber i tern. Olie, soja og farin kommes i en wok. Varm det op, tilsæt kylling, og brun godt. Kom peberfrugt i,...
250 g ægnudler 3 kyllingefileter 300 g rejer 1 grøn, rød og gul peberfrugt 2 æg 2 tsk. farin 4 spsk. soja 4 spsk. olie salt, peber
Kog nudlerne som anvist på pakken. Skær kylling og peber i tern. Olie, soja og farin kommes i en wok. Varm det op, tilsæt kylling, og brun godt. Kom peberfrugt i, og brun endnu et par minutter. Hæld blandingen i en skål. Pisk æggene, og hæld dem i wokken under omrøring. Rør, til æggene er faste og ligner røræg. Kom kylling og peber tilbage i wokken, og bland med nudler. Smag til med salt og peber, og tilsæt rejer inden servering.