Woknudler

Illustration: Suzanne Moffat 4 pers. 250 g ægnudler3 kyllingefileter300 g rejer1 grøn, rød og gul peberfrugt2 æg2 tsk. farin4 spsk. soja4 spsk. oliesalt, peber Kog nudlerne som anvist på pakken. Skær kylling og peber i tern. Olie, soja og farin kommes i en wok. Varm det op, tilsæt kylling, og brun godt. Kom peberfrugt i,...
Illustration: Suzanne Moffat
Illustration: Suzanne Moffat

4 pers.

250 g ægnudler
3 kyllingefileter
300 g rejer
1 grøn, rød og gul peberfrugt
2 æg
2 tsk. farin
4 spsk. soja
4 spsk. olie
salt, peber

Kog nudlerne som anvist på pakken. Skær kylling og peber i tern. Olie, soja og farin kommes i en wok. Varm det op, tilsæt kylling, og brun godt. Kom peberfrugt i, og brun endnu et par minutter. Hæld blandingen i en skål. Pisk æggene, og hæld dem i wokken under omrøring. Rør, til æggene er faste og ligner røræg. Kom kylling og peber tilbage i wokken, og bland med nudler. Smag til med salt og peber, og tilsæt rejer inden servering.

Bente Stensboel, Herlev

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler