Wrap “thai style”

Ingredienser (4 pers.):4 store wrap tortillas200 g krebsehaler3 spsk. citronsaft2 fed hvidløg2 spsk. olie2 spsk. soja2 stilke bladselleri200 g grønne bønnersalt1⁄4 snittet iceberg1⁄3 agurk125 g ægnudler2 dl yoghurt1⁄2-1 spsk. rød karrypasta Sådan gør du:Kog ægnudlerne som anvist og sæt dem til afdrypning. Vend de afdryppede krebsehaler i 1 spsk. citronsaft og knust hvidløg, og steg...

Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (4 pers.):
4 store wrap tortillas
200 g krebsehaler
3 spsk. citronsaft
2 fed hvidløg
2 spsk. olie
2 spsk. soja
2 stilke bladselleri
200 g grønne bønner
salt
1⁄4 snittet iceberg
1⁄3 agurk
125 g ægnudler
2 dl yoghurt
1⁄2-1 spsk. rød karrypasta

Sådan gør du:
Kog ægnudlerne som anvist og sæt dem til afdrypning. Vend de afdryppede krebsehaler i 1 spsk. citronsaft og knust hvidløg, og steg dem gyldne i olie. Hæld 2 spsk. citronsaft og 1 spsk. soja ved og lad det dampe ind. Skær blad selleri i fine strimler, læg krebsehalerne til side, og steg selleristrimlerne et par minutter. Kom bønnerne ved, steg yderligere et par minutter og krydr med salt.

Tag grøntsagerne af panden og kom ægnudlerne på i stedet. Steg dem et par minutter og hæld 1 spsk. soja over. Sæt nudlerne til afkøling. Rør yoghurt og karrypasta sammen. Skær agurken i tynde stave, og snit salaten. Fordel nudler, grøntsager, krebsehaler og dressing på tortillaerne og rul dem sammen.

Twitter Print

Mest læste artikler