SNART: Nyt gigantisk debatforum på idényt.dk

Snart lancerer vi vores nye debatforum – og det bliver større end nogensinde. Haven, huset, rengøring, kæledyr, gør-det-selv – her er der intet, der ikke kan debatteres.

Vi byder jer Velkommen Hjem

Velkommen Hjem bliver navnet på idényts nye debatforum, der bliver lanceret inden for ganske få dage. Hvis du er en af dem, der hidtil har benyttet dig af det nuværende forum og har været rigtig glad for det, skal du ikke blive fortvivlet.

Det nye forum bliver ikke kun lettere og mere intuitivt at benytte sig af. Vi har formået at kreere et univers, der er praktisk og med et hav af brugbare funktioner, der gør det lettere for dig at finde nyttige informationer, der besvarer dine spørgsmål.

Velkommen Hjem

Debatforummet er lavet fordi vi længe har kunnet se, at I er ekstremt gode til at hjælpe hinanden og dele brugbar viden, tips og tricks med hinanden. Vi er så glade for, at I hjælper hinanden i idényt regi – derfor har vi valgt at skabe bedre rammer for dette.

Velkommen Hjem bliver et debatforum, der byder alle emner velkommen og som er til for, at I kan debattere med hinanden og hjælpe hinanden med de spørgsmål I måtte have til dagligdagens udfordringer i hjemmet, i haven, på arbejdet eller hvor det måtte være.

Der vil være forskellige kategorier og forskellige funktioner, der gør det meget nemmere at finde frem til de rigtige informationer for dig. Der vil blive mulighed for at sortere i indholdet, oprette indlæg, uploade billeder og video, kommentere, like, dele og meget meget mere.

Hjælp os med at blive bedre

Velkommen Hjem er i begyndelsen en beta-version, og derfor vil vi meget gerne have jeres hjælp til at gøre det helt perfekt. Input til forbedringer, kommentarer og konstruktiv kritik modtages hjertens gerne, så vi sammen kan få skabt Danmarks bedste forum.

idényt 2017

i 2017 er idényt stadig det samme velkendte brand, der trofast leverer nyheder og information om husstanden og haven til deres læsere. Vi følger blot med tiden og vores brugere, hvilket har lært os at vores brugere kan meget mere end at læse og lære.

Mest læste artikler