Sådan bliver du en sand vinkender

Tilmeld dig efterårets online vinskole - gratis. Vinskolen kommer i første omgang til at bestå af 6 lektioner. Vi kommer godt rundt i de vigtige emner, der giver dig et let overblik og gode informationer til, hvordan du skal behandle, nyde og servere din vin korrekt.

Gratis online vinskole ved Tom Nybroe

Tilmeld dig efterårets online vinskole. Fra uge 45 vil du en gang ugentlig modtage en ny lektion. Nedenfor kan du læse, hvilke emner lektionerne kommer til at berøre fra gang til gang.

Emnerne for de første 6 lektioner vil være følgende:

  1. Et simpelt overblik over verdens forskellige vine og de mest kendte druer.
  2. Lær let at finde frem til dine egne personlige vinfavoritter, og hvilke vine, der passer til maden.
  3. Den korrekte temperatur at skænke og drikke de forskellige vinen på.
  4. Undgå unødigt at stresse vinen – og sørg for de bedste forhold til at opbevare din vin hjemme.
  5. Dekantering og iltning af vinen.
  6. Simpel guide til hvilke glas, der bruges til de forskellige vine. 

Lær mere om korrekt behandling af vinen

Vinens verden har altid fascineret Tom Nybroe, der i mange år har arbejdet med vin både som foredragsholder, arrangør af vinsmagninger og som tidligere partner i vinimportfirmaet, World of Wine.

Tom Nybroe har mange titler i sin portefølje og fællesnævneren i dem alle er den perfektionisme, der præger hans arbejde. Med udgangspunkt i grundig research hos professionelle vintjenere og vinproducenter fra hele verden og sit eget ønske om at tilføre markedet en glasserie, der tager højde for vinens behandling, udsprang den prisvindende vinglasserie Perfection, som han skabte for Holmegaard i 2006.

Den omfattende research på hele vinområdet udviklede også en større interesse for de emner, der handler om, hvordan man behandler og serverer vinen mest optimalt. Og som Tom Nybroe selv udtaler om vinskolen første 6 lektioner:

”Jeg ønsker at tage udgangspunkt i de mange oplevelser og situationer, som jeg selv har været igennem og lært af i de mange år, hvor jeg har arbejdet med vin – og selv sat stor pris på at nyde vinen under optimale betingelser. Simple ting som, hvor meget det betyder, at vinen har den korrekte temperatur, serveres i de rigtige glas og ikke stresses unødigt. Og hvordan man f.eks. kan nyde kold rødvin til fisk og meget mere. Jeg har en indstilling til, at det skal være let og ukompliceret at få meget større glæde af de skønne dråber – det vil jeg gerne dele med jer, der har lyst til at være med”.

Tilmelding til gratis vinskole

Ved tilmelding af Vinskolen, accepterer du, at du bliver tilmeldt idényts Vinskole-mail, hvor du blandt andet vil modtage lektionerne.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler