Gode idéer til sne og frost

Lys i lygtenI frostvejr kan du lave en islygte. Her skal du bruge to spande eller krukker, hvor den ene er mindre end den anden. Fyld den største op med vand. Sænk nu den anden ned i vandet, og læg en sten eller lignende i spanden, så den ikke flyder. Læg blade, kviste eller andet...
Fotos: ColourboxLys i lygten
I frostvejr kan du lave en islygte. Her skal du bruge to spande eller krukker, hvor den ene er mindre end den anden. Fyld den største op med vand. Sænk nu den anden ned i vandet, og læg en sten eller lignende i spanden, så den ikke flyder. Læg blade, kviste eller andet fra haven ned i vandet, og lad spandene stå i frostvejr natten over. Næste dag fjernes den inderste spand med lidt varmt vand, og islygten kan forsigtigt fjernes fra den yderste.

Spor i sneenFotos: Colourbox Er der faldet sne en nat, kan du gå på jagt efter spændende dyrespor i haven. Måske møder du et pindsvin, der er lokket ud af sin lune rede.

Fotos: Colourbox 3 på stribe
Lav en konkurrence om, hvem der hurtigst kan bygge en snemand med både ansigt og krop.   

Fotos: ColourboxSnefnugget er fundet i bogen Ud i vejret, der indeholder 30 spændende aktiviteter. Bogen er kommet på forlaget Globe.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler