Aalborg Akvavit vil holde Danmarks største påskefrokost

Påskefrokosten er for de fleste danskere en traditionsrig  begivenhed. Desværre ser det i år ud som om, at vi skal lægge låg på traditionerne og de store begivenheder hen over påsken. Dog har Aalborg Akvavit ikke tænkt sig at lade restriktioner og smittefare ødelægge fællesskabet og traditionerne. De vil nemlig holde Danmarks største påskefrokost!

Danmark er lukket ned, og årets påskefrokost bliver ikke den velkendte sammenkomst med familie og venner.

Men selvom COVID-19 har vendt op og ned på hverdagen, skal der stadig være plads til at hylde fællesskabet og vores højtider.

Derfor vil Aalborg Akvavit og Gastromand, en madblog med mange lækre opskrifter, samle danskerne om påskebordet og opfordre dem til at holde fast i en af påskens bedste traditioner – hver for sig.

Frokosteventet bliver nemlig afholdt som en online, virtuel påskefrokost. Du skal derfor sidde hjemme i din stue, dækket op til påskefrokost og føres igennem højtiden af Gastromand, som går forrest i forberedelserne og deler løbende deres bud på årets påskeretter, mens Aalborg Akvavit guider dig til påskeskænken.

Hvornår og hvor?

Vær med til at Danmarks største påskefrokost søndag den 12. April. Her kan danskerne sætte sig til bords fra kl. 13 til 16. Hele oplevelsen deles med hinanden og resten af Danmark under #Danmarksstørstepåskefrokost på instagram og Facebook.

Ny påskeskål

Det kan godt være, at Corona-krisen forhindrer os i at mødes fysisk, men vi nægter at lade en pandemi holde os fra at have en klassisk påskefrokost med gode venner – sammen, hver for sig. Og vi er overbeviste om, at mange har det som os! Så i år, er vi nødt til at være lidt kreative, fortæller Frederik Lundberg, der er en del af teamet bag Gastromand.dk.

Tip til snapse-skeptikeren

Hvis du stadig forbinder påskesnapsen med en kradsende skænk, som bare skal overstås, så er det måske, fordi du ikke har nydt den ordentligt. Hvis du blot skyller din snaps ned i en mundfuld, vil du brænde din smagsløg af med sprit. Snaps er ofte lige så kompleks som en whisky og skal nydes i alle sine nuancer. Den skal nydes i nip og gerne med mad og mundvand, så de forskellige smagsnuancer vil folde sig ud i mundhulens naturlige varme.

SKÅL – hver for sig!

Mest læste artikler